PINOCCHIO ajunge săptămâna această la Centrul Cultural din Deva

PINOCCHIO ajunge săptămâna această la Centrul Cultural din Deva

Golden Party vă invită și vă așteaptă la o călătorie plină de peripeții și aventuri, puse într-un spectacol muzical de păpuși și mascote care îți vor spune o poveste cu tâlc, Pinocchio.

 

Despre Pinocchio, băiețelul din lemn care a prins viață s-au scris multe povești miraculoase. Precum un diamant neșlefuit, Pinocchio întruchipează copilul universal care își dorește să cunoască lumea prin toate simțurile. Farmecul poveștii lui Pinocchio vine din această dorință puternică care îl poartă prin aventuri a căror destinație se află chiar maturizarea lui. Spectacolul cuprinde învățături subtile, ascunse sub umbrela umorului, adresate întregii familii, de la mic la mare. Publicul va face cunoștință cu personaje complexe, cu trăsături pozitive sau negative, care creează intrigi și dialoguri pline de savoare.

 

Vă invităm preț de câteva minute, într-o lume a poveștilor, în care cu ajutorul imaginației, totul devine posibil. Până și o bucată de lemn poate fi însuflețită, dacă cineva și-a dorit suficent de mult să o transforme într-un băiețel adevărat. Spectacolul este o simfonie de culoare, râsete, muzică voioasă, personaje cu care ne putem identifica și care transmit un mesaj: suntem oameni, iar asta ne face să ne dorim să fim mai buni, având mereu câte ceva de învățat, chiar și prin joacă.

 

Invitatii speciali din desenele animate Eroii in Pijama (actori deghizati ce personifica personajele) prezintă pentru micii spectatori un interactiv program de minidisco kids, baloane de săpun și jocuri interactive. Optional copiii au posibilitatea sa se picteze pe fata.

 

Cei mici pot dansa si canta alaturi de actorii din spectacol , iar pentru ca cei mici sunt parte a scenariului, li se pun adesea intrebari si li se cere implicarea in spectacol.
Ne vedem la spectacol!

 

Durata spectacolului: 55 minute
Spectacol pentru audiență copii +2 ani
Locația: Centrul Cultural Dragan Muntean ,Piața Victoriei nr 4 Deva
Data: vineri 25 noiembrie ora 18:00
Bilete: se gasesc online pe Eventbook.ro si goldenparty.ro, sau Zilnic la Casa de Bilete (tel. 0354408907) si înainte de spectacol în funcție de disponibilitate
Info si Rezervare: 0742422000