11,000FaniÎmi place

Artista Zilei – Bonnie Tyler

Cu o carieră de peste patru decenii și o voce care este recunoscută instantaneu peste tot, ea a fost supranumită „prima doamna a rock-ului”. Născută în sudul Țării Galilor, la Skewen, în 8 iunie 1951, Gaynor Sullivan (născută Hopkins) a crescut și a fost influențată de artiste legendare, în special de Janis Joplin și de Tina Turner.

 

Marile sale hit-uri „It’s a Heartache” și „Total Eclipse Of The Heart”, sunt printre cele mai bine vândute single-uri ale tuturor timpurilor, cu peste 6 milioane de exemplare vândute din fiecare. Munca sa i-a adus trei nominalizări la premiile Grammy, trei nominalizari la Brit Awards și multe alte premii. Anul acesta a primit, din partea Suveranei Regatului Unit Al Marii Britanii, titlul de Member of the Order of the British Empire (MBE). În ultimii ani a cântat în Romania de mai multe ori, pentru că și aici continuă să fie foarte iubită!

 

Vă asteptăm la Big FM (în Deva, Simeria, Orăștie pe 92.6 FM, în Hunedoara și Călan pe 88.9 FM, și on line la www.bigfm.ro ), cu povestea lui Bonnie Tyler și o duzină de cântece foarte faine!

Te-ar mai putea interesa