11,000FaniÎmi place

Artista Zilei – Debbie Harry

Debbie Harry este o talentată vocalistă și actriță a cărei imagine este asociată cu explozia punk de la New York din partea a doua a anilor ’70. Apariția ei scenică extrem de cool și stilul ei vocal însuflețit și puternic, au ajutat trupa Blondie să treacă de la popularitatea de trupă cult la notorietate și la succes de masă cu o serie de hit-uri pe single, deschizând, de asemenea, ușa pentru alte trupe de punk și new wave, care s-au bucurat astfel de o mai mare recunoaștere.

Debbie Harry a fost (și este încă) o femeie puternică și inteligentă, care a ajuns vedetă rock într-un moment în care femeile se străduiau să obțină recunoașterea în industria muzicală, și și-a câștigat faima compunând și cântând așa cum a vrut ea și nu urmând indicațiile ștabilor din industria muzicală, cum se întâmpla până atunci.

În timp ce popularitatea trupei Blondie a crescut și a scăzut de-a lungul timpului, Debbie Harry s-a bucurat de o carieră solo respectată și de succes, ea reușind să păstreze un profil relevant, lucrând într-o varietate de proiecte din diferite genuri muzicale, iată, până în primele două decenii ale secolului XXI!

E născută pe 1 iulie și va fi Artista Zilei de luni la radio Big FM! Ne găsiți foarte ușor: On Air pe 92.6 FM (Deva) și 88.9 FM (Hunedoara) & On-Line la bigfm.ro/live/ Nu ratați emisiunea de la ora 21:00!

T.T.Popa

Te-ar mai putea interesa