11,000FaniÎmi place

Artista Zilei – Frida

Frida, celebra vocalistă a trupei Abba, a sugerat că grupul suedez ar putea continua să cânte și după ceea ce a fost anunțat în 2021 ca fiind ultimul lor album și ultimele lor spectacole. Într-un interviu acordat lui Zoe Ball, la BBC Radio 2, Frida a declarat: „Am învățat să spun ‘niciodată să nu spui niciodată’. Ne-am spus probabil că acesta trebuie să fie ultimul lucru pe care îl facem – gândiți-vă la vârsta noastră, nu mai suntem tineri. Dar nu se știe niciodată, nu trebuie să fii niciodată definitiv în declarații”.

 

Întrebată despre concursul Eurovision, pe care Abba l-a câștigat în anii ‘70, Frida a spus: „Nu sunt atât de interesată acum. Pentru că s-a schimbat atât de mult de-a lungul anilor și nu mai este ceea ce a fost la acea vreme (1974). Acum este mai mult un spectacol, este foarte tehnic. Sunt câteva cântece bune care ies din el, dar nu pot spune că sunt un fan al Eurovisionului. Oh, poate că nu ar fi trebuit să o spun!”

 

În schimb Frida a lăudat-o din plin pe Agnetha Fältskog, descriind faptul de a cânta din nou cu ea ca și cum „m-am întors din nou acasă, m-am distrat cu sora mea mai mică, așa m-am simțit … Este o povestitoare absolut minunată, are ceva magic în vocea ei, pe care eu, din păcate, nu îl am în același mod. Sau poate că asta e bine, pentru că asta înseamnă că noi cântăm versurile și cântecele în moduri diferite.” a încheiat cu modestie Alteța-Sa, Prințesa Anni-Frid Reuss (născută Anni-Frid Lyngstad în 15 noiembrie 1945 la Bjørkåsen în Norvegia), care va fi Artista Zilei de miercuri la radio Big FM!

 

Adrese utile 92.6 FM Deva / 88.9 FM Hunedoara / bigfm.ro/live/ O emisiune dedicată exclusiv Fridei poate fi ascultată la radio Big FM de la ora 21:00 la 22:00! Vă aștept!

 

T.T.Popa

Te-ar mai putea interesa