11,000FaniÎmi place

Artista Zilei – Jewel

Privită retrospectiv, calea lui Jewel spre succes le poate părea unora plină de un dramatism romantic, dar pentru ea a fost cu adevărat grea.

În drumul spre afirmare cântăreța şi compozitoarea a trăit literalmente într-o camionetă, rătăcind ani la rând pe Coasta de Vest a Americii, încercând să găsească o breșă în sistem, o oportunitate care să-i ofere şansa de a ajunge muzician profesionist.

Acea perioadă dură, plină de dificultăţi, este în contradicție directă cu cântecele dulci şi blânde precum „Who Will Save Your Soul”, „You Were Meant For Me” sau „Foolish Games” de pe albumul ei de debut „Pieces of You” din 1995, piese care nu sugerau deloc drumul dificil parcurs până atunci de autoarea lor. Jewel Kilcher împlineşte 50 de ani în 23 mai.

Și arată trăznet (vezi foto), iar de sunat sună ca o sirenă! Da, da, știu, ca una din Legendele Olimpului, nu ca cea de la poliție, glumeților!

Hai că v-aşteptăm joi „împreună” la radio Big FM: în Deva pe 92.6 FM, în Hunedoara pe 88.9 FM şi on line la bigfm.ro/live/ Nu uitați de emisiunea de la ora 21:00!

T.T.Popa

Te-ar mai putea interesa