11,000FaniÎmi place

Artista Zilei – Lady Gaga

De la o vreme, se părea că marea preoteasă a prostioarelor trăznite din muzica pop, alunecase pe toboganul autenticității cu orice preț – mai întâi cu albumul ‘Joanne’ (2016) presupus a fi de inspirație country, apoi în 2018 cu rolul din filmul ‘A Star Is Born’ și albumul coloană sonoră a filmului, de-a dreptul dureros de serios după unii. Ok. A fi real, autentic, este un aspect pe care fiecare artist trebuie să-l încerce măcar o data în carieră, dar cred că nimeni nu și-a închipuit că acesta va fi stilul lui Lady Gaga de acum încolo.

 

Ea revenea în mai 2020 în țara fanteziei cu un nou album, viu, excitant și plin de culoare, ‘Chromatica’. Pentru fani era o reală ușurare faptul că artista renunțase la intenția ei de a le prezenta fața ei așa zis reală. Au urmat: În 2021, cel de al doilea album lucrat împreună cu legendarul Tony Bennett, premiat cu Grammy și în 2022 rolul din filmul ‘House Of Gucci’ și compozițiile pentru coloana sonoră a filmului ‘Top Gun: Maverick’. La această oră filmează ‘Joker: Folie à Deux’, alături de Joaquin Phoeni.

 

Marți 28 martie, când Stefani Joanne Angelina Germanotta împlinește 37 de ani, vă invit să-i ascultați povestea la radio Big FM: 92.6 FM (Deva) / 88.9 FM (Hunedoara) / www.bigfm.ro

Te-ar mai putea interesa