11,000FaniÎmi place

Artista Zilei – Mimi Webb

Născută Amelia Ann Webb, la Canterbury, în comitatul Kent din Anglia, acum 23 de ani, Mimi a crescut acolo alături de frații ei și a fost interesată de muzică de la o vârstă fragedă. A urmat cursurile școlii independente Kent College, a învățat să cânte la chitară și la pian, și avea să scrie primele sale cântece la 13 ani. Profesorului ei de pian îi atribuie meritul de a fi încurajat-o să urmeze o carieră muzicală pe când avea doar 15 ani.

 

Influențată, după cum mărturisește, de artiste britanice celebre, precum Adele, Emeli Sandé și Amy Winehouse, dar și de titani ai jazz-ului american precum Etta James, Ella Fitzgerald, Louis Armstrong și Nat King Cole, ea avea să studieze la Colegiul de Muzică din Brighton, hotărâtă să își croiască o carieră de muzician profesionist. Devreme ce se află chiar acum în cel de al 3-lea ei turneu în calitate de cap de afiș, turneul european, ce urmează celor două întreprinse în 2022 la antipozi și în America de Nord, putem trage concluzia că și-a împlinit visul!

 

Aflați povestea noii speranțe a muzicii pop britanice ascultând luni, 3 aprilie, radio Big FM: 92.6 FM (Dv) / 88.9 FM (Hd) / www.bigfm.ro

Te-ar mai putea interesa