11,000FaniÎmi place

Artista Zilei – Nana Mouskouri

Legenda muzicii grecești și internaționale a revenit pe scenă în iulie 2014, la vârsta de 80 de ani, în acelaşi loc în care se retrăsese din activitate cu sase ani înainte, în 2008, la baza colinei Acropole din Atena. Despărţirea de muzică şi de public se pare că a îmbolnăvit-o şi în interviurile acordate după revenire, Ioanna (Nana) Mouskouri, născută în 1934 pe Insula Creta, a vorbit despre melancolie, despre dezamăgire şi despre depresia generată de sentimentul de inutilitate.

 

Retragerea după o carieră de 50 de ani şi după mii de concerte pe toate continentele nu numai că a deprimat-o, dar a şi îmbolnăvit-o. Totul s-a schimbat însă după ce artista a luat decizia de a pleca în turneul care a debutat în America de Sud, a trecut prin Paris şi Canada şi s-a încheiat abia în ianuarie 2015 după concertele din Franţa, Marea Britanie şi Germania.

 

Vă așteptăm marți pe Big FM -Deva 92.6 FM /Hunedoara 88.9 FM / www.bigfm.ro cu povestea ei și câteva dintre bijuteriile muzicale ce-i poartă amprenta.

Te-ar mai putea interesa