11,000FaniÎmi place

Artista Zilei – Natalie Imbruglia

Artista Zilei de miercuri 23 februarie este cântăreaţa, actriţa, dansatoarea şi foto-modelul australiano-britanic Natalie Jane Imbruglia care a devenit star internaţional oarecum surprinzător şi peste noapte în 1997 când ‘Torn’, cover-ul ei după piesa celor de la Ednaswap, a devenit un smash hit la nivel mondial! A urmat o carieră muzicală marcată de apariția a cinci albume foarte apreciate pentru care a primit o mulțime de premii: ARIA, Billboard, MTV, NME, Brit, IFPI, Silver Clef, PPL, etc.

 

Între timp, Natalie a jucat în cinci filme, o piesă de teatru și a apărut în 10 producții de televiziune. Anul trecut în septembrie apărea ‘Firebird’, primul album cu material muzical original al artistei de la ‘Come To Life’, din 2009, încoace! Timp de 12 ani ea a suferit pur și simplu de ‘writer’s block’, nereușind să scrie și să compună nimic.

 

Vă aşteptăm cu povestea ei şi cele mai faine cântece – inclusiv de pe ‘Firebird’- pe frecvențele 92.6 FM în Deva, 88.9 FM în Hunedoara şi la www.bigfm.ro, în ultimul sfert al fiecărei ore de la 8:45 la 19:00 şi seara de la ora 21:00 la 22:00.

Te-ar mai putea interesa