11,000FaniÎmi place

Artista Zilei – Tones And I

Cântăreața australiană de muzică pop Tones And I a avut un succes imediat atunci când marele public a făcut cunoștință cu sound-ul ei dansabil și obsedant (dar totuși optimist). EP-ul ei de debut, „The Kids Are Coming” din 2019, a ajuns rapid disc de platină.

 

Au urmat alte single-uri de succes în următorii doi ani și primul ei album, „Welcome To The Madhouse” din 2021, care a debutat pe primul loc în clasamentul din Australia. Tones And I, se numește de fapt Toni Watson și s-a născut în anul 2000 într-un orășel din Peninsula Mornington, la sud de Melbourne.

 

Activă pe YouTube încă de la 9 ani, Toni a ajuns să semneze un contract profesionist și a debutat în 2019. Cel de-al doilea ei single, „Dance Monkey”, a fost un succes global ce a ajuns pe locul 1 în 30 de țări (11 săptămâni pe locul 1 în Marea Britanie!), a adunat peste 7 miliarde de stream-uri, a deținut, timp de peste 4 luni, locul #1 pentru cel mai difuzat cântec la nivel global, a obținut 3 discuri de platină în Statele Unite și mai multe discuri de platină sau de diamant în alte cincisprezece țări (11 x disc de platină în Australia).

 

Miercuri, 10 mai, Tones And I e Artista Zilei la radio Big FM 92.6 FM (Deva) / 88.9 FM (Hunedoara) / www.bigfm.ro

Te-ar mai putea interesa