11,000FaniÎmi place

Artista Zilei – Vaya Con Dios

Înființată în 1986 de către Dani Klein, Dirk Schoufs și Willy Lambregt, trupa belgiană Vaya con Dios combină influențe muzicale din blues, jazz și din muzica gypsie. Este în mare măsură o trupă centrată în jurul unei femei, cântăreața, textiera, lidera trupei și producătoarea Dani Klein (născută Danielle Schoovaerts), susținută de un grup de muzicieni în continuă schimbare. În 2013-2014, Dani Klein a efectuat ultimul turneu internațional sub brand-ul Vaya Con Dios.

 

Trupa s-ar fi desființat oficial odată cu ultimul concert din 25 octombrie 2014 de pe arena bruxelleză Forest National. Însă în 2022, a apărut un nou album Vaya Con Dios, ‘What’s A Woman?’, iar în martie 2023, Dani Klein a dezvăluit că în timpul pandemiei a înregistrat un ultim album Vaya Con Dios cu piese originale în stilul și cu atmosfera care au consacrat trupa.

 

Până la această oră albumul nu a apărut, așa că în timp ce-l așteptăm vă invit să rememorăm povestea lor și să le ascultăm cele mai faine cântece la radio Big FM, marți 18 iulie 👉 92.6 FM (Deva, Simeria, Orăștie) / 88.9 FM (Hunedoara) / bigfm.ro/live/

 

Vă aștept și la emisiunea de la ora 21:00! 😉

 

T.T.Popa

Te-ar mai putea interesa