11,000FaniÎmi place

Artiștii Zilei – Bon Jovi

La 40 de ani de la debut, după ne-au vrăjit și au intrat în istoria rockului, Bon Jovi ne propun un album reflexiv, care face într-un fel bilanțul a tot ceea ce au realizat băieții din New Jersey până acum. Cea mai mare surpriză a albumului este… însăși apariția unui nou album Bon Jovi!

După ani de zile în care s-a confruntat cu probleme vocale, Jon Bon Jovi a suferit o complicată intervenție chirurgicală de reconstrucție a corzilor vocale în 2022, și la acel moment nu era deloc sigur de rezultatul pe care aceasta o va avea. Însă se pare că a avut noroc! Vocea sa este evident afectată, mai ales când trebuie să susțină vocal note prelungite, dar carisma și răutatea sunt încă acolo, iar cele câteva note înalte atinse cu succes, sunt un semn încurajator.

Luni, 10 iunie, vă invit să ascultăm împreună, la radio Big FM, noul album Bon Jovi, „Forever”, apărut oficial în 7 iunie 2024! Ne găsiți ușor în FM pe 92.6 la Deva și pe Valea Mureșului, pe 88.9 la Hunedoara și în împrejurimi, dar și pe internet la bigfm.ro/live/ Nu ratați emisiunea de la ora 21:00 în care veți putea asculta toate cele 12 piese ale albumului!

T.T.Popa

Te-ar mai putea interesa