11,000FaniÎmi place

Artiștii Zilei – Boney’M

Pentru că cei de la Boney M au unele dintre cele mai faine cântece de sărbători, ei nu puteau lipsi în această lună din programul Big FM.

 

Vă așteptăm marți 20 decembrie la întâlnirea cu aproape toate vocile care au activat vreodată sub umbrela grupului vocal germano-caraibian de muzică pop Boney M: Liz Mitchell, Marcia Barrett, Maizie Williams, Celena Duncan, Ron Gale, Carol Grey, Curt De Daran, Reggie Tsiboe, Sharon Stevens, Patty Onoyewenjo, Sherita O., Yulee B., Patricia Lorna Foster, Tony Ashcroft, The Daddy Cool Kids și Matthew Felsenfeld.

 

Îi veți putea asculta în ultimul sfert al fiecărei ore între 8:45 și 19:00, și seara de la ora 21:00 la 22:00, pe 92.6 FM (DV), 88.9 FM (HD) sau on line la www.bigfm.ro Știu, unii dintre voi veți spune că din enumerare lipsește Bobby Farrell. Așa e. Dar nu pentru că a murit acum 12 ani (R.I.P.), ci pentru că din punct de vedere vocal el a lipsit întotdeauna. Inconfundabila voce masculină de la Boney M, pe care Bobby făcea (spoiler alert! ) doar play-back, este de fapt a creatorului grupului, cântărețul, compozitorul și producătorul german Franz Reuther alias Frank Farian. Ho, ho, ho!

Te-ar mai putea interesa