11,000FaniÎmi place

Artiștii Zilei – Boston

Povestea complicată, dar plină de succes, a grupului american de arena rock Boston este de fapt povestea unui creator original și inventiv, Tom Scholz (stânga rândul doi în imagine), care pentru că a fost mereu enervant de perfecționist 🙂 i-a dus la disperare pe șefii casei de discuri Epic și ne-a făcut și pe noi să așteptăm cu nerăbdare, apoi cu dezolare și în final fără speranță, chiar și câte 11 ani între două albume!

 

Dar așteptarea a meritat! De fiecare dată! Și chiar dacă trupa Boston a lansat doar 6 albume în 48 de ani de existență, ele sunt, după mine, unele dintre cele mai valoroase albume lansate vreodată de o formație americană.

 

Acum șase ani, Tom a dezvăluit că lucrează la un nou album, dar când reporterul entuziasmat a întrebat despre o posibilă dată de lansare, Tom a spus: „Cine știe? Am doar 70 de ani. Mă gândesc că mai am timp vreo 30 de ani.” 😂

 

Vă aștept luni 16 octombrie la radio Big FM unde va fi ziua Boston!

 

Vă avertizez că vă veți îndrăgosti de chitara lui Tom Scholz al cărei sunet îmi ridică părul pe mâini și astăzi, la 47 de ani de la ziua în care am auzit-o pentru prima dată! 🎸🎸🎸🎸🎸Adrese utile: 92.6 FM (Deva) / 88.9 FM (Hunedoara) / bigfm.ro/live/ 😉 Nu uitați de emisiunea de la ora 21:00!

 

T.T.Popa

Te-ar mai putea interesa