11,000FaniÎmi place

Artiștii Zilei – Carpenters

Cu melodiile lor ușoare, aerisite, cu aranjamente curate și meticulos realizate, care au atras un public extrem de variat, Carpenters erau în contrast direct cu muzica pop / rock excesiv de stridentă a anilor ’70. În ciuda acestui fapt, au devenit unii dintre cei mai populari artiști ai deceniului, câștigând patru premii Grammy, introducând 12 hit-uri din Top Ten și atingând cu trei single-uri locul întâi, inclusiv cu clasicul ‘(They Long to Be) Close to You’.

 

Vocea calmă și caldă a lui Karen Carpenter a fost elementul distinctiv al muzicii lor, ea potrivindu-se perfect în aranjamentele complexe realizate de fratele ei Richard. Deși popularitatea lor a început să scadă după finalul anilor ’70, duoul a continuat să activeze cu succes până la moartea tragică a lui Karen, în 1983. Evadați măcar pentru câteva minute din prezentul ce vă agresează clipă de clipă cu zgomote și imagini inutile!

 

Faceți împreună cu noi o călătorie în timp și ascultați-i pe Carpenters la Big FM, miercuri 11 mai, pe 92.6 FM, 88.9 FM și www.bigfm.ro Pun pariu că nu i-ați mai auzit cântând acompaniați de Royal Philharmonic Orchestra!

Te-ar mai putea interesa