11,000FaniÎmi place

Artiștii Zilei – Desperado

Cu rădăcini batrâne de peste un sfert de secol înfipte în solul fertil al muzicii studențești din ardeal în anul 1998 de către un inspirat promotor, gruparea clujeană este una dintre cele mai originale, mai valoroase și mai amuzante pe care le-a avut rock-ul românesc până acum.

 

Cu imaginație, profesionalism și umor ei au reușit să grefeze pe trupul ușor plictisit al muzicii pop românești, un gen muzical importat de peste ocean, de care se folosesc, în cea mai pură tradiție country, pentru a amuza și emoționa auditoriul abordând, cel mai frecvent în cheie satirică, subiecte din viața de zi cu zi, cum ar fi de exemplu excapadele extraconjugale și consumul excesiv de alcool. Cum s-ar spune: country rock americănesc în stil ardelenesc equals Desperado!

 

Miercuri 29 noiembrie puteți asculta povestea trupei clujene la radio Big FM: în Deva pe 92.6 FM, în Hunedoara pe 88.9 FM sau pe net la bigfm.ro/live/ în ultimul sfert al fiecărei ore, între 8:45 și 19:00. Nu uitați de întâlnirea de la ora 21:00!

 

T.T.Popa

Te-ar mai putea interesa