11,000FaniÎmi place

Artiștii Zilei – Mr. BIG

Trupa americană de hard rock Mr. Big, înființată de basistul Billy Sheehan în Los Angeles, California, în 1988, împreună cu Eric Martin (solist vocal), Paul Gilbert (chitară) și Pat Torpey (tobe), s-a remarcat mai ales prin melodicitatea baladelor și prin armoniile vocale aproape desăvârșite.

 

Flăcăii au rămas activi și populari timp de peste trei decenii, în ciuda conflictelor interne și a schimbării inevitabile a tendințelor muzicale. S-au despărtit de mai multe ori. Mai serios în 2002, însă după cereri insistente din partea fanilor, s-au reunit în 2009. Fieful lor principal este… Japonia, unde continuă să aibe o popularitate imensă. În ultimii ani s-au cam lenevit, dar sperăm să li se mai termine banii și atunci vom avea un nou album Mr. Big! Cele mai mari hit-uri ale lor sunt desigur „Just Take My Heart” și „To Be With You” (Number One în 15 tări în 1992!).

 

Le vom asculta, împreună cu alte 12 dintre marile lor hit-uri, marți 14 noiembrie la radio Big FM în Deva pe 92.6 FM / Hunedoara pe 88.9 FM / bigfm.ro/live/ în „pastile” difuzate în ultimul sfert al fiecărei ore, între 8:45 și 19:00, și apoi timp de o oră întreagă de la 21:00 la 22:00.

 

T.T.Popa

Te-ar mai putea interesa