11,000FaniÎmi place

Artiștii Zilei – Mr. President

În 1991, DJ-ii germani Jens Neumann și Kai Matthiesen au infiintat un duo rapper – vocalistă numit Satellite One, alcătuit din rapperul american George Jones și cântăreața germană Daniela Haak. Când Neumann a angajat încă o cântăreața germană, Judith Hinkelmann, în Satellite One, duo-ul a devenit oficial un trio.

 

Fiecare dintre membrii trupei a adoptat un nume de scenă. Hinkelmann a devenit „T-Seven”, în timp ce Jones și Haak au devenit cunoscuți sub numele de „Sir Profet”, respectiv „Lady Danii”. După câțiva ani cu apariții în cluburi, dar fără nici un succes major, Neumann și Matthiesen, deveniti manageri și producători, au decis să schimbe numele trupei Satellite One în Mr. President. Schimbarea a fost cu noroc, grupul rebotezat lansând în scurt timp un succes underground de club dance, numit „MM” un acronim de la Marylin Monroe. Era anul 1993, drumul lor spre succes începuse.

 

Puteția afla restul poveștii grupului Mr. President ascultând radio Big FM, joi 19 octombrie, în Deva pe 92.6 FM / în Hunedoara pe 88.9 FM / sau on-line la bigfm.ro/live/ Nu uitați de emisiunea de la ora 21:00!

 

T.T.Popa

Te-ar mai putea interesa