11,000FaniÎmi place

Artiștii Zilei – Nickelback

Se-ntâmplă ceva amuzant cu trupa asta despre care mulți spun că e super și la fel de mulți că nu o suportă, iar critica o face praf și totuși ea vinde albumele și biletele de concert ca pâinea caldă unsă cu sirop de arțar.

 

În fapt, nu sunt răi deloc! Chad Kroeger (care împlinește marți 15 noiembrie 48 de ani), pare a fi un amestec post-grunge de Eddie Vedder cu Paul Rogers, piesele lor sunt bune, textele sunt inspirate, iar producția fără cusur.

 

Cu puțin noroc s-ar putea bucura de o carieră similară cu cea a ‘fraților’ lor canadieni de acum câteva decenii, Bachman-Turner Overdrive, iubiți și ei de public, însă nesocotiți de critică. Să fie Nickelback eroii neințeleși ai avant-garde-i culturale canadiene? Posibil.

 

Vă aștept cu povestea lor la Big FM: în Deva pe 92.6 FM, în Hunedoara pe 88.9 FM și on-line la www.bigfm.ro (în ultimul sfert al orei, între 8:45 și 18:45, dar și seara de la ora 21:00 la 22:00). O să ascultăm și două piese de pe viitorul lor album -‘Get Rollin’’- care e programat să apară vineri.

Te-ar mai putea interesa