Artiștii Zilei – Placebo

Artiștii Zilei – Placebo

Placebo ocupă un loc special în lumea rockului britanic. În cei aproape treizeci de ani de activitate, trupa a experimentat atât de multe sunete, stiluri și genuri muzicale încât a creat o armată de fani cu gusturi diferite în materie de rock’n’roll. O categorie separată de fani îi iubește pentru felul în care cântă versiuni ale unor hituri rock celebre ale idolilor lor din trecut, alții pentru cântecele lor originale, iar o altă componentă a succesului este strălucitoarea imagine androgină a solistului vocal Brian Molko, care nu și-a ascuns niciodată orientarea bisexuală și dependența de droguri.

 

Trupa britanică intenționa să facă un turneu în 2022 în Europa și în Regatul Unit. Din acest turneu făcea parte și concertul care ar fi trebuit să aibă loc în 13 iulie la București. Dare el a fost amânat pentru partea a doua a lunii august din cauza faptului că mai mulți membri ai stafului (dar se pare că și ai trupei), sunt pozitivi Covid 19.

 

Pe big FM pot însă să cânte fără probleme așa că Placebo vor fi Artiștii Zilei de 13 iulie pe 92.6 FM / 88.9 FM / www.bigfm.ro Vă așteptăm!