11,000FaniÎmi place

Artiștii Zilei – Sheppard

Frații Sheppard au crescut și au urmat școala primară în Port Moresby, capitala statului Papua Noua Guinee, unde tatăl lor, Greg Sheppard, era avocat. Familia s-a mutat apoi la Brisbane, în Australia unde Amy Sheppard (voce/clape/percuție), a studiat la liceul de fete Somerville House și, până în 2009, a urmat un curs de muzică la Universitatea TAFE Queensland din Brisbane.

 

După ce a absolvit Brisbane Boys College în 2004, George Sheppard (voce/clape/chitară), s-a mutat la Sydney, unde a cochetat cu o carieră în actorie înainte de a se întoarce la Brisbane. Emma Sheppard (bas/vocal), a început să cânte la bas în timp ce era încă înscrisă la Somerville House, și s-a alăturat trupei după ce a absolvit în 2011.

 

Trupă australiană de indie pop Sheppard a luat ființă la Brisbane în 2009. Albumul lor de debut, ‘Bombs Away’, lansat pe 11 iulie 2014 a atins locul 2 în ARIA Albums Chart, în timp ce al doilea single, ‘Geronimo’, a petrecut trei săptămâni pe primul loc în ARIA Singles Chart, înainte de a fi certificat de 5 x disc de platină în septembrie 2014.

 

La ARIA Music Awards din 2014, au fost nominalizați la categoriile: Albumul anului, Cel mai bun grup, Cea mai bună bună piesă lansată independent, Cea mai bună piesă de pop, Melodia anului, Producătorul anului și Cel mai bun videoclip. Vă spun povestea lor la Big FM, miercuri 11 ianuarie pe 92.6 FM / 88.9 FM/ www.bigfm.ro

Te-ar mai putea interesa