Artiștii Zilei – Tears for Fears

Artiștii Zilei – Tears for Fears

Făcându-se remarcată din noianul de trupe ale noului val și considerată de unii critici una dintre surprizele plăcute ale perioadei de apus a mișcării new romantics, trupa Tears for Fears a obținut un contract de înregistrări cu Polygram Records în 1982. În anul următor ei lansau albumul de debut, ‘The Hurting’, care a devenit un succes major în Marea Britanie generând nu mai puțin de trei single-uri de succes ajunse în Top 5.

 

Doi ani mai târziu grupul a lansat ‘Songs From The Big Chair’, un album cu un sunet mai simplificat și dar puternic influențat de muzica soul. Cântecele de pe ‘Big Chair’ au avut un succes uriaș în America, albumul ajungând în fruntea clasamentelor datorită single-urilor Number One „Everybody Wants To Rule The World” și „Shout”, dar și datorită piesei ‘Head Over Heels’ ajunsă pe locul trei. Succesul Tears for Fears s-a datorat și faptului că piesele au fost susținute de videoclipuri inteligente și elegante care au fost difuzate intens de MTV.

 

Vă spunem povestea lor și vom asculta cele mai faine piese ale lor, inclusiv de pe noul album apărut pe 25 februarie după 18 ani de pauză! Vă aștept aici: Big FM Deva – 92.6 FM / Bif FM Hunedoara – 88.9 FM / www.bigfm.ro