11,000FaniÎmi place

Artiștii Zilei – Train

Train este o trupă de pop-rock, câștigătoare a premiului Grammy, înființată în 1994 la Los Angeles în California de către Patrick Monahan și Rob Hotchkiss. Până în prezent, trei dintre albumele lor au ajuns în Top 10 în clasamentul american de albume Billboard 200.

 

Patru dintre cântecele trupei Train au ajuns în Top 20 în clasamentul Billboard Hot 100, inclusiv „Hey, Soul Sister” (Grammy 2011), cel mai bine clasat (locul 3) și cel mai bine vândut cântec de succes al lor la nivel internațional (5 x Disc de Platină).

 

Train au vândut până acum peste 4 milioane de albume în Statele Unite, totalul vânzărilor la nivel mondial depășind 10 milioane de albume și 30 de milioane de single-uri! Acutuala garnitură de tren este compusă din Pat Monahan (lider și solist vocal), Taylor Locke (chitară și vocal), Hector Maldonado (bas și vocal), Jerry Becker (claviaturi și chitară) și Matt Musty (tobe).

 

Luni, 11 decembrie, vă vor colinda la radio Big FM: în Deva pe 92.6 FM, în Hunedoara pe 88.9 FM și la bigfm.ro/live/ Nu uitați de emisiunea de la ora 21:00!

Te-ar mai putea interesa