11,000FaniÎmi place

Artistul Zilei – Armin Van Buuren

DJ-ul și producătorul de progresiv trance EDM Armin Jozef Jacobus Daniël van Buuren – al cărui sound cinematic a fost influenţat de pionierii muzicii electronice Klaus Schulze şi Jean-Michel Jarre – se bucură de recunoaștere la nivel mondial și are un program de show-uri frenetic, ce-l obligă să facă anual înconjurul lumii.

El realizează încă din 2001, emisiunea de radio „A State of Trance”, care are peste 40 de milioane de ascultători pe săptămână, şi este difuzată în 84 de țări de către peste 100 de posturi de radio FM. Show-ul său radio l-a propulsat la statutul de star și a cultivat interesul pentru muzica trance în întreaga lume. Armin a fost clasat de 5 ori (de patru ori la rând) pe primul loc în clasamentul celor mai buni DJ-i din lume de către revista DJ Magazine. Un adevărat record.

Vineri, 21 iunie, vă povestesc despre el și-i vom asculta mai multe hit-uri, inclusiv piese de pe cel mai recent album al său,‘Breathe In’, din 2024. Vă aștept la radio Big FM pe 92.6 FM (DV) / 88.9 FM (HD) / bigfm.ro/live/ (online)

T.T.Popa

Te-ar mai putea interesa