11,000FaniÎmi place

Artistul Zilei – Bruce Willis

În luna septembrie 2023 o știre despre așa zisa moarte a lui Bruce Willis se răspândea pe Facebook. Din fericire era doar o farsă penibilă, plină de cruzime, venită într-o perioadă tristă în care Bruce luptă cu o boală (demența frontotemporală, FTD), ce l-a determinat să se retragă din cariera actoricească.

 

Mulți fani și-au exprimat furia față de această știre falsă, spunând că e nesăbuită, dureroasă și jignitoare pentru marele actor. Care, chiar dacă nu multă lume știe, are și o carieră paralelă ca muzician de rhythm and blues. Nu e, și nici nu pretinde a fi, mare cântăreţ sau instrumentist, dar se descurcă destul de bine şi în acest ‘rol’.

 

Are 3 albume şi 5 compilaţii în discografie şi a reușit să ajungă cu o piesă până pe locul 5 în clasamentul american de single-uri Billboard Hot 100(!). (Bruno-Addison-McClane-Coolidge-Stamper-Hartigan-Dunn) Walter Bruce Willis va fi Artistul Zilei de joi, 9 noiembrie, la radio Big FM în Deva pe 92.6 FM, în Hunedoara pe 88.9 FM şi on line la bigfm.ro/live/

 

Vă aștept și la emisiunea de la ora 21! Yippee-ki-yay!

 

T.T.Popa

Te-ar mai putea interesa