11,000FaniÎmi place

Artistul Zilei – Calum Scott

Născut și crescut în orașul Beverley din East Riding of Yorkshire, Anglia, Calum Scott a fost inițial baterist, înainte de a fi încurajat să cânte vocal de către sora sa Jade, ea însăși o vocalistă talentată.

În 2013, Jade l-a înscris, fără știrea lui, pe Calum în concursul ‘Star Search’ organizat de ziarul local The Hull Daily Mail, concurs pe care el care l-a câștigat… În 2015, atât Calum, cât și sora Jade, au participat la audițiile pentru Britain’s Got Talent, însă Jade nu a trecut mai departe.

Stresat de acest fapt, Calum a participat la audiție cu un cover simplu, cu acompaniament de pian, după hitului lui Robyn „Dancing on My Own”, impresionându-l pe judecătorul Simon Cowell, care l-a trimis direct în semifinale.

Cu timbrul său vocal de tenor, acut, puternic, ușor nazal și cu aspectul său de băiat bun, Calum a devenit un favorit al fanilor (mai ales al fanelor), și a avansat rapid în emisiunea-concurs…

Aflați resul poveștii lui la radio Big FM, luni 17 iunie, pe 92.6 FM (Dv) / 88.9 FM (Hd) / bigfm.ro/live/ Vă aștept și la emisiunea de la ora 21:00!

T.T.Popa

Te-ar mai putea interesa