11,000FaniÎmi place

Artistul Zilei – Jay-Z

Jay-Z, cunoscut și sub numele de Jigga, pe numele său real Shawn Corey Carter, a devenit cel mai bogat mogul din lumea hip-hop-ului, averea sa fiind estimată la 2,5 miliarde de dolari! Potrivit unui raport publicat de Forbes vineri 24 martie, Jay-Z este acum a 1203-a cea mai bogată persoană de pe planetă. Apropo: Magnatul francez Bernard Arnault, CEO al LVMH (Louis Vuitton Moet Hennessy), se află în prezent pe locul 1, cu 216,1 miliarde de dolari.

 

Revenind la Jay-Z, rapper și producător muzical premiat cu Grammy, averea sa nu a fost obținută doar din muzică. Roc-A-Fella Records, Roc Nation, Tidal, Roc-A-Wear Clothing, Monogram (afaceri cu Cannabis), sunt doar câteva dintre brand-urile care-i aparțin, integral sau parțial. Are un pachet serios de acțiuni și la Uber și chiar și într-un an în care nu lansează vreun album și nu face niciun turneu, Jay-Z încasează multe milioane din vânzările șampaniei Armand de Brignac și ale coniacului D’USSÉ, din care unele sortimente, rare, costă și 55.000 $ sticla. Scump, dom’le, scump!

 

Totuși, la Radio Big FM îl puteți asculta gratuit pe Jay Z, vineri 31 martie. Vă așteptăm pe 92.6 FM / 88.9 FM / www.bigfm.ro

Te-ar mai putea interesa