11,000FaniÎmi place

Artistul Zilei – Jim Morrison

Pentru cei de vârsta a doua sau a treia care i-au fost contemporani și l-au ascultat în adolescență sau în tinerețe, dar și pentru cei tineri și foarte tineri care l-au cunoscut ascultând înregistrările ce au rămas în urma sa sau citindu-i versurile, el reprezintă spiritul liber, rebel, nonconformist, anti sistem.

 

Este unul dintre idolii generației mele, unul dintre Cei Trei Mari Dispăruți de la începutul anilor ’70, alături de Jimi și Janis. El a fost și rămâne o figură aparte între muzicienii gigantici care reprezintă acest gen muzical fantastic, rock-ul psihedelic: The Doors, Greateful Dead, Jimi Hendrix, Velvet Underground, Jefferson Airplane, Cream, Pink Floyd, Led Zeppelin și, la începuturi sau pentru scurte perioade, Uriah Heep, Beach Boys, Deep Purple, Bee Gees și chiar Rolling Stones și The Beatles.

 

Despre Jim Morrison și The Doors vorbim vineri 14 iulie la radio Big FM. Vă așteptăm aici 👉 92.6 FM (Deva) / 88.9 FM (Hunedoara) / bigfm.ro/live/ Nu uitați de emisiunea de la ora 21:00! 😎

 

T.T.Popa

Te-ar mai putea interesa