11,000FaniÎmi place

Artistul Zilei – Jimi Hendrix

El e singura dovadă certă că extratereștrii au trăit printre pământeni. În cazul lui, doar pentru mult prea scurtă vreme, numai 27 de ani și zece luni. Ascensiunea lui la faima mondială a durat doar patru ani, dar în acea scurtă perioadă a reușit să schimbe pentru totdeauna ‘știința’ cântatului la chitară.

 

Cu siguranță au existat și există alți chitariști în lume care pot cânta mai curat, mai repede sau chiar cu mai multă virtuozitate decât el, dar pentru unii dintre noi, rămâne încă cel mai impresionant chitarist de rock din toate timpurile. Iar omul din spatele chitarei este încă pentru mulți un adevărat idol.

 

Johnny Allen Hendrix (auto rebotezat James Marshall Hendrix, dar ajuns celebru ca Jimi Hendrix), ar fi împlinit 81 de ani luni 27 noiembrie, când vă invit să ascultăm împreună Hey Joe, Wind Cries Mary, Highway Chile, All Along The Watchtower, Stepping Stone, Crosstown Traffic, Foxy Lady, Manic Depression, Castles Made Of Sand, Lover Man, Fire, Little Wing, Purple Haze, Stone Free și Valleys Of Neptune la radio Big FM, în Deva pe 92.6 FM, în Hunedoara pe 88.9 FM și on-line la bigfm.ro/live/

 

T.T.Popa

Te-ar mai putea interesa