11,000FaniÎmi place

Artistul Zilei – Jon Anderson

E englez, are rădăcini celte, saxone și normande, a fost fondatorul, solistul vocal și cel mai important compozitor-textier al grupului Yes și va fi pentru totdeauna una dintre cele mai importante figuri ale rock-ului progresiv, proclamat ‘Prog God’ în 2016 de către revista de specialitate Prog Magazine.

 

Excepționalul muzician Jon Anderson (John Roy Anderson), notoriu pentru activitatea sa sub stindardele Yes, Jon & Vangelis, Anderson/Ponty Band, Anderson/Rabin/Wakeman, Anderson/Bruford/ Wakeman/Howe și pentru nenumărate alte remarcabile colaborări, este Artistul Zilei de miercuri, 14 iunie, la radio Big FM. Vă invit să ascultăm împreună, pe parcursul zilei, cântece de pe unele dintre cele 15 albume lansate de el în cariera de artist solo.

 

Iar de la ora 21:00 vom petrece (cel puțin) o oră în uimitorul univers muzical și poetic imaginat de el. Adrese utile 92.6 FM dacă locuiiți în Deva, Simeria, Orăștie / 88.9 FM pentru Hunedoara, Călan și împrejurimi / http://gemini.tunein.com/embed/player/s87866?partnerId=RadioTime dacă doriți să ascultați on-line. Vă aștept!

 

T.T.Popa

Te-ar mai putea interesa