11,000FaniÎmi place

Artistul Zilei – Jordy

Jordy Claude Daniel Lemoine este fiul producătorului grupului francez de rock din anii ’70 ‘Les Rockets’, Claude Lemoine și a Patriciei Lemoine, realizatoare de emisiuni la Radio Manche și fostă cântăreață la începutul anilor ’80. El s-a născut pe 14 ianuarie 1988 la Saint-Germain-en-Laye (Yvelines) și a devenit copil vedetă în septembrie 1992, datorită succesului uluitor al cântecului „Dur Dur D’Être Bébé”. Single-ul produs de tatăl său pe versurile mamei sale a rămas în clasamentul francez Top 50 timp de cincisprezece săptămâni, a ajuns number One în patru țări și s-a vândut la nivel mondial în peste șase milioane de exemplare.

 

Datorită impulsului generat de acest succes internațional care ajungea până în clasamentul din Statele Unite, Jordy plasa apoi în topuri hit-urile „Alison” și „Les Boules” în 1993. Continuarea aventurii a fost mai puțin glorioasă, cu Jordy care își vedea redevențele prost gestionate de către părinţii săi şi parţial deturnate de casa de discuri ce îi lansase muzica.

 

La 30 de ani de la aventura vieții sale Jordy este astăzi la rândul său tată al unui băiețel, pe care sigur nu-l va face cântăreț! De ce? Aflați ascultând Big FM joi 13 ianuarie pe 92.6 FM (Dv) / 88.9 FM (Hd) / www.bigfm.ro

Te-ar mai putea interesa