11,000FaniÎmi place

Artistul Zilei – Jose Feliciano

José Monserrate Feliciano Garcia a influențat muzica pop timp de peste două generații, creând o punte între stiluri muzicale într-un mod încă neegalat. Este primul artist latino-american care a reușit să obțină succesul pe piața muzicală de limbă engleză, și apoi pe cea internațională, cu peste 50 de ani în urmă.

 

Aclamat de critici din întreaga lume ca fiind ‘Cel mai mare chitarist acustic în viață’, el a fost distins cu peste 45 de discuri de aur și de platină, 9 premii Grammy, inclusiv cel pentru intreaga carieră, și alte zeci de premii. Pentru meritele sale muzicale dar și pentru cele caritabile și umanitare, a primit din partea bisericii catolice extrem de rarul titlul de Cavaler al Ordinului Ecvestru al Sfantului Mormânt. Artistul zilei de 22 decembrie este și autorul cântecului de sărbători ‘Feliz Navidad’, cea mai îndrăgită și mai ascultată piesă bilingvă din toate timpurile.

 

Vă așteptăm pe Big FM, în Deva – 92.6 FM , în Hunedoara – 88.9 FM și on-line la www.bigfm.ro  în ultimul sfert al fiecărei ore, între 8:45 și 19:00 dar și de la ora 21:00 la 22:00.

Te-ar mai putea interesa