11,000FaniÎmi place

Artistul Zilei – Maluma

Maluma este numele de scenă al foarte premiatului cântăreț, compozitor și rapper columbian Juan Luis Londoño Arias. Artistul de urban-pop cu voce dulce de tenor romantic a reușit să treacă de la reggaeton la mainstream datorită single-urilor ‘Obsesión’ și ‘Miss Independent’, ale căror videoclipuri au devenit virale. Este unul dintre cei nici 30 de artiști cu peste 25 de milioane de urmăritori pe YouTube.

 

Debutul său din 2012, ‘Magia’, a vrăjit ascultătorii de radio din toată America Latină, în timp ce ‘Pretty Boy, Dirty Boy’, albumul din 2015 l-a ajutat să pătrundă în Statele Unite, aterizând pe treptele superioare ale clasamentelor de Latin Pop, Urban și Tropical. De atunci, Maluma se îndreaptă spre dominația lumii muzicii latino cu un flux constant de videoclipuri, single-uri, albume și colaborări.

 

Joi, 29 iunie, vă spun mai multe despre el la radio Big FM în Deva pe 92.6 FM / în Hunedoara 88.9 FM / pe internet la bigfm.ro/live/ în ultimul sfert al fiecărei ore, între 8:45 și 19:00. Nu uitați de emisiunea de la ora 21:00 la 22:00. Vom asculta și cel mai recent single Maluma, ‘Coco Loco’, lansat acum trei săptămâni.

 

T.T.Popa

Te-ar mai putea interesa