11,000FaniÎmi place

Artistul Zilei – Michael Jackson

În 29 august ar fi împlinit 65 de ani. Dacă viața sa personală, cu acuzațiile și procesele din ultima ei parte, va rămâne pentru totdeauna controversată (adevărul privind neputincios cum invidia, lăcomia și dorința de scandal și de rating contează mai mult în ochii și urechile oamenilor), performanțele sale artistice sunt admirabile, iar cântecele, pe care le-a compus, scris și cântat, sunt un adevărat tezaur al culturii pop.

 

Povestea sa (povestea unui om nefericit, care a făcut atâția oameni să se simtă fericiți, fie și numai timp de 3-4 minute cât dura un cântec de-al lui), poate fi ascultată marți la radio Big FM în Deva și Simeria pe 92.6 FM / în Hunedoara și Călan pe 88.9 FM / și la bigfm.ro/live/ în ultimul sfert al fiecărei ore, între 8:45 și 19:00 și seara de la ora 21:00 timp de cel puțin o oră.

 

Vânzări oficiale: peste 350 000 000 de discuri. Încasări oficiale după deces: peste 2,5 miliarde de dolari. Beneficiari: familia sa și casele de discuri. Când a murit, el era dator la bănci 500 de milioane.

 

T.T.Popa

Te-ar mai putea interesa