11,000FaniÎmi place

Artistul Zilei – Neil Diamond

Chiar dacă „legendă vie” este o expresie ciudată și perimată, nu cred că pot găsi una mai potrivită pentru a-l defini pe Neil Diamond. Cele 85 de albume – 32 de studio, 8 live și 35 de compilații – vândute în peste 130 de milioane de exemplare, cele aproape 40 de piese intrate în Top 40, zecile de turnee, sutele de concerte, nenumăratele sale apariții la televiziune, în filme („The Jazz Singer”. The Last Waltz” etc.), și marile sale cântece nemuritoare: „America”, „I’m A Believer”, „Heartlight”,” Red Red Wine”, „Sweet Caroline”, „Solitary Man”, „Girl, You’ll Be A Woman Soon” sau „September Morning”, sunt dovada că locul lui în inima noastră de melomani e pe deplin meritat!

 

Și ca să vedeți cât e de iubit chiar și acum, la 56 de ani de la debut, chiar în aceste zile „rulează” pe Broadway cu un fenomenal succes „A Beautiful Noise: The Neil Diamond Musical”, un spectacol inspirat din viața și muzica marelui artist, scris de Anthony McCarten, care îl are în rolul principal pe Will Swenson.

 

Vă așteptăm vineri 16 decembrie la Big FM în Deva pe 92.6 FM, Hunedoara pe 88.9 FM și www.bigfm.ro în ultimul sfert al orei de la 8:45 la 18:45 și apoi timp de o oră, seara de la 21:00. Va fi o ediție de sărbători.

Te-ar mai putea interesa