Artistul Zilei – Ozzy Osbourne

Artistul Zilei – Ozzy Osbourne

Când îl vedeam în fotografii cum poza în „madman” sau în mare personaj diabolic, cu figura aia a lui de copilaș bătrân, mă amuzam teribil, bănuind că în spatele acelor personaje se afla de fapt un mare ghiduș, care ironiza – cu drag – stereotipurile metal-iștilor.

 

Anii au trecut și în ciuda numeroaselor lui boacăne bănuiala e confirmată. Până și cei mai duri metal-iști s-au prins, dar Artistul Zilei de vineri 3 decembrie este atât de iubit pentru aportul adus la nașterea și „propășirea” genului, încât orice ar face este primit cu entuziasm în întreaga comunitate rock.

 

Vă spunem povestea lui la Big FM Deva pe 92.6 FM, Big FM Hunedoara pe 88.9 FM si on line la www.bigfm.ro în ultimul sfert al fiecărei ore între 8:45 și 19:00 și seara de la ora 21:00 la 22:00. Ozzy împlinește 73 de ani pe 3 decembrie, se luptă de ani de zile cu boala parkinson, dar nu se lasă!

 

Cu ajutorul prietenilor a lansat în 2020 albumul ‘Ordinary Man’ – de pe care vom asculta mai multe piese – iar în primăvară mai lansează unul!