Artistul Zilei – Pharrell Williams

Artistul Zilei – Pharrell Williams

Născut pe 5 aprilie 1973, la Virginia Beach, în statul Virginia, din estul Statelor Unite, Pharrell Lanscilo Williams a început să compună și să cânte din adolescenţă. El și-a unit forțele cu prietenul său Chad Hugo și cei doi, devenind echipa de producție The Neptunes, au compus și produs pentru artiști precum Jay-Z, Gwen Stefani, Britney Spears, Madonna, Justin Timberlake și (foarte) mulţi alţii.

 

Pharrell Williams a contribuit și la formarea grupului de succes N.E.R.D. și a ajuns pe locul 1 cu marele său succes solo, „Happy”, dar și cu hit-uri la care a colaborat cu Robin Thicke și Daft Punk. În septembrie 2014 a intrat ca antrenor în emisiunea-concurs The Voice. Astăzi continuă să fie o forță în muzica pop americană ca interpret, compozitor și producător.

 

Vă aşteptăm marți la Big FM: în Deva pe 92.6 FM , în Hunedoara pe 88.9 FM și on line la www.bigfm.ro în ultimul sfert al fiecărei ore de la 8:45 la 19:00 şi timp de o oră de la 21:00 la 22:00. O să ascultăm și cele mai noi piese ale lui Pharrell!