11,000FaniÎmi place

Artistul Zilei – Post Malone

Pentru o importantă parte a publicului american, Post Malone este deja un reper cultural, pentru restul, probabil unul… contracultural. Însă puţini muzicieni duc acum o viată mai bună şi sunt mai lăudaţi, decât artistul care este cel mai bun prieten al lui Justin Bieber, are deja colaborări cu artiști de foarte mare calibru (Blake Shelton, Ozzy Osbourne) şi a depăsit deja recordul deținut de Michael Jackson pentru cele mai multe săptămâni petrecute în clasamentul R&B and Hip-Hop Albums din revista Billboard.

Dar drumul lui nu a fost întotdeauna presărat cu petale de trandafiri. Printre momente de respingere, perioade de izolare şi critici severe, el a răzbit cu încăpăţânare, crescând permanent, pentru a deveni una dintre cele mai interesante şi mai importante figuri din peisajul muzicii americane de astăzi. Pentru unii, Austin Richard Post (alias Post Malone), e doar o curiozitate, pentru alţii un fenomen, un idol sau chiar un model.

Pentru noi, este Artistul Zilei de joi, 4 iulie, cînd împlinește 29 de ani. Aflaţi mai multe despre el la radio Big FM:On Air pe 92.6 FM (Deva) și 88.9 FM (Hunedoara) & On-Line la bigfm.ro/live/ Nu ratați emisiunea de la ora 21:00!

T.T.Popa

Te-ar mai putea interesa