11,000FaniÎmi place

Artistul Zilei – Ritchie Valens

Spre ce ne îndreptăm nu sunt sigur, dar presimt că n-o să-mi placă. În schimb ştiu de unde venim. Şi încă îmi place! Desigur, vorbesc despre muzică şi despre oamenii care au făcut istorie (în)cântându-ne. 13 mai era ziua de naştere a unuia dintre ei, pionierul rock-‘n’roll-ului timpuriu, Richard Steven Valenzuela, care în ciuda faptului ca a avut numai 8 luni de activitate profesionistă – intrând în legendă la 18 ani neimpliniţi, în plină glorie, datorită unui nefericit accident aviatic, – a vut un enorm impact asupra publicului, iar creaţiile sale continuă să reziste la testul timpului.

 

Marii chitarişti Jimi Hendrix, Carlos Santana, Chris Montez, Robert Quine și Keith Murphy au declarat deschis că Artistul Zilei de vineri la Big FM a fost modelul ce i-a inspirat! Ritchie Valens are locul său, nu numai în „Rock’n’Roll Hall Of Fame” (Galeria Idolilor Rock’n’roll-lului) ci și în amintirea multora dintre cei care știu să aprecieze un cântec rock’n’roll cântat așa cum trebuie. Dacă vă numarați printre ei, vă invit să ascultați la Big FM povestea lui și bijuteriile muzicale pe care el ni le-a lăsat ‘moștenire’.

 

Vă așteptăm pe 92.6 FM / 88.9 FM / www.bigfm.ro în ultimul sfert al fiecărei ore între 8:45 si 19:00 și apoi, de la ora 21:00 la 22:00. ‘Para bailar la bamba …’

Te-ar mai putea interesa