11,000FaniÎmi place

Artistul Zilei – Rob Thomas

În calitate de leader și solist vocal al trupei Matchbox Twenty, Rob Thomas a rezistat tentației de a se ralia mișcării grounge care a definit prima jumătate a anilor ’90 în muzica rock americană, preferând un sound mai curat, mai șlefuit, apropiat de cel al muzicii pop și asta s-a dovedit a fi o alegere bună devreme ce albumul de debut al trupei, ‘Yourself or Someone Like You’, a fost un adevărat blockbuster.

 

Profitând de valul succesului, Rod a ieșit din limitele grupului pentru a co-scrie și a cânta împreună cu grupul Santana hit single-ul ‘Smooth’, în 1999. Dominând undele radio și canalele tv muzicale la începutul noului mileniu, piesa l-a ajutat pe Thomas să devină un star ca artist solo. Nu a părăsit grupul Matchbox Twenty și a avut și o carieră solo concomitentă începând cu albumul ‘…Something To Be’ din 2005.

 

Pe materialele sale solo, Thomas își explorează înclinațiile spre genul adult contemporary, fără a abandona calitățile confesionale ale creațiilor realizate alături de prima sa iubire muzicală, trupa Matchbox Twenty.

 

Rob e născut de ziua îndrăgostiților în 1972, dar va fi Artistul Zilei de joi 15 februarie la radio Big FM: în Deva pe 92.6 FM / în Hunedoara pe 88.9 FM / și la bigfm.ro/live/ Vă aștept!

 

T.T.Popa

Te-ar mai putea interesa