11,000FaniÎmi place

Artistul Zilei – Robert Downey Jr.

Începute în 1996, problemele sale legate de abuzul de droguri au durat până în 2001, ducând la arestări, la încarcerări și la numeroase vizite în clinicile de reabilitare. Ca urmare, el a fost exclus din distribuția serialului ‘Ally McBeal’ în 1997.

 

Reapărut curat și sobru în 2003, Robert Downey Jr. a început ușor ușor să revină în prim plan, evoluând ulterior (mai ales datorită devotamentului și determinării soției sale, Susan), într-unul dintre cei mai respectați artiști de la Hollywood.

 

Cu o listă uimitoare de succese în dreptul său, el a reușit să rămână un actor, scenarist, producător, cântăreț, compozitor și comediant american mereu surprinzător și proaspăt chiar și acum, după peste patru decenii de carieră.

 

Cea mai bună dovadă e câștigarea Premiului Oscar pentru cel mai bun actor într-un rol secundar (Lewis Strauss din ‘Oppenheimer’), la cea de a 96-a ediție a premiilor Academiei Americane de Film care a avut loc duminică la Los Angeles!

 

Vă aștept marți la radio Big FM (pe 92.6 FM în Deva, 88.9 FM în Hunedoara și la bigfm.ro/live/), cu povestea lui Robert și cele mai faine cântece ale lui. Nu uitați de emisiunea de la ora 21:00!

 

T.T.Popa

Te-ar mai putea interesa