11,000FaniÎmi place

Artistul Zilei – Saco

Pasionat de muzica electronică, asemeni multor tineri din generația lui, Coen a început să activeze ca DJ în 2003, pe când nu împlinise încă 12 ani. La 18 ani a început chiar să cânte și să scrie melodii pentru o trupă ce o înființase, dar ulterior, din cauza studiilor la medicină extrem de solicitante, a decis să-și pună cariera artistică pe pauză.

 

La 19 ani, în 2010, Coen van Hessen era unul dintre finaliștii Festivalului Groninger Student Cabaret ca membru al trio-ul ‘Theatergroep Malt’, alături de colegii săi Philip Wynands și Stijn Jonasse. Cohen van Hessen, alias Saco, a reînceput să scrie, să producă și să cânte din nou propriile cântece după ce a absolvit medicina în 2017. El încearcă acum să realizeze extrem de dificila performanță de a fi în același timp un medic foarte bun și un muzician de succes.

 

E doar la începutul ambelor cariere și îi dorim mult succes, mai ales că de o vreme are și o a treia, cea de tată. Medicul-DJ-producător de dance music din Țările de Jos împlinește 31 de ani pe 1 noiembrie și e Artistul Zilei la Big FM: 92.6 FM (Deva) / 88.9 FM (Hunedoara) / www. bigfm.ro

Te-ar mai putea interesa