Artistul Zilei – Tim McGraw

Artistul Zilei – Tim McGraw

Tim McGraw este un faimos cântăreţ, compozitor şi actor american. Multe dintre albumele şi single-urile sale au dominat clasamentele de country music, realizând vânzări de peste 80 de milioane de discuri. 10 dintre albumele sale au ajuns pe locul întâi în clasamentul Billboard şi mai mult de douăzeci de single-uri au urcat pe primul loc în clasamentul Billboard Hot Country Songs, făcând din el unul dintre cei mai populari artişti ai genului.

 

Tim a jucat şi în 10 filme şi 10 producţii de televiziune. Are 28 de albume, dintre care 16 de studio, 60 de premii la activ şi este un generos filantrop. Chiar în această perioadă îl puteți vedea jucând (excelent), alături de soția sa Faith Hill și alături de savurosul Sam Eliott, în serialul western ‘1883’, prequel al altui serial foarte fain, ‘Yellowstone’.

 

Vă aşteptăm pe Big FM – 92.6 FM în Deva, 88.9 FM în Hunedoara şi la www.bigfm.ro în ultimul sfert al orei și seara de la ora 21:00 la 22:00. Vom asculta și piese de pe cel mai recent album al lui Tim, ‘Here On Earth’ din 2020.