Artistul Zilei – Tom Grennan

Artistul Zilei – Tom Grennan

Thomas Grennan s-a remarcat inițial ca vocalist invitat pe piesa ‘All Goes Wrong’ a duo-ului britanic de electro, Chase & Status, o piesă care, ajungând ‘Hottest Record’ în emisiunea celebrei Annie Mac de la Radio 1, i-a oferit lui Grennan șansa de a intra în programul de perfecționare ‘Radio 1 Live Lounge’ și de a apărea ulterior în emisiunea ‘Later… with Jools Holland’ de la BBC Two.

 

Dar viața lui Tom ar fi putut fi cu totul alta. În adolescență, el a avut o carieră promițătoare în fotbal, jucând pentru Luton Town și Stevenage, și dând probe la Northampton Town și chiar la Aston Villa! – „Am fost aproape de a juca în Statele Unite, dar ceva îmi spunea să nu o fac și, evident, era vorba de muzică”, – a declarat Tom pentru Music Week la începutul acestui an. El a mai spus: „Am fost întors din drum de muzică și de oamenii care-mi spuneau că am o voce!”.

 

Luni, 28 noiembrie, îl ascultăm la Big FM și vedem dacă a făcut alegerea corectă. Vă așteptăm pe 92.6 FM (Deva), 88.9 FM (Hunedoara) și la www.bigfm.ro