11,000FaniÎmi place

ADDA a revenit în atenția fanilor cu o piesă nouă, intitulată „Să Nu-mi Iei Trandafiri”

ADDA a lansat „Să nu-mi iei trandafiri”, piesă adresată soțului ei, Cătălin Rizea! În videoclipul piesei putem observa că apare și partenerul ei de viață. Prin intermediul unui mesaj postat pe pagina sa de Instagram, artista a făcut dezvăluiri despre cum i-a venit ideea piesei. Conform spuselor sale, „Să nu-mi iei trandafiri”, a fost compusă de ADDA într-un moment de cumpănă din viața sa.

 

”De obicei, las câte un mesaj ascuns în fiecare piesă de-a mea.

 

Mesaj pe care unii oameni reușesc să îl deslușească, iar pentru ceilalți rămâne un mister. Asta este semnătura mea. De data asta nu pot să o fac. „Să nu-mi iei trandafiri” e pentru Cătălin, omul lângă care vreau să îmbătrânesc. Chiar dacă povestea pe care am creat-o în versuri poate fi interpretată diferit și trecută prin filtre personale, în funcție de experiențele proprii, de fiecare persoană care ascultă piesa, fiecare cuvânt e pentru „iubire” al meu. Acum un an de zile, viața mea s-a schimbat, când m-am pricopsit cu o afecțiune medicală, care mă pune zilnic în pericol. Am încercat să fiu puternică și să gândesc pozitiv mereu, însă într-o seară am cedat. Pur și simplu am plâns din toată inima.

 

A fost o perioadă de câteva săptămâni când rămâneam fără aer de la edemele ce îmi apăreau în gât. Stăteam cu injecția de adrenalină lângă mine. Încă o fac, dar, cumva, m-am obișnuit cu ideea că poate asta va fi viața mea de acum înainte.Îmi era frică să rămân singură. Îmi era frică să adorm să nu cumva să mă sufoc în somn. În acea seară în care am plâns, pe masa din sufragerie era o vază cu trandafiri. Cătălin obișnuiește să-mi ia flori mereu. Am început să scriu și să îmi descarc sufletul, cu frică în inimă că, dacă vreodată el îmi va lua ultimul buchet, să nu fie cu trandafiri. I-am mărturisit că nu-mi plac, nu o făcusem până atunci. Nu am vrut să-l supăr. Și l-am rugat să-mi ia flori sălbatice de câmp, care renasc mereu, chiar dacă vântul e împotriva lor. Așa cum sunt și eu. O nebună visătoare, care își dorește să lase ceva în urmă, prin muzică, pentru veșnicie.”, a spus ADDA.

 

Videoclip: ADDA – Să Nu-mi Iei Trandafiri

 

 

 

Te-ar mai putea interesa