11,000FaniÎmi place

Alessiah a lansat single-ul „Breeze of Love”

Artista a lansat o bautura speciala denumita „Breeze of Love”, care va fi disponibila in cafenelele TED’s Coffe.

 

Alessiah celebrează vara aceasta și o încheie cu noul său single, „Breeze of Love”, pe care îl lansează împreună cu Universal Music Romania.

 

 

”Breeze of Love” este menită să prelungească ascultătorilor sentimentul pe care vara îl dă și vorbește despre schimbarea anotimpurilor, care vine și cu încheierea unei iubiri de vara și despre căutarea persoanei potrivite. Piesa este scrisă și produsă de o echipă de compozitori norvegieni, Anders Nilsen (producător premiat cu discul de platină, care a lucrat cu R3HAB, Timmy Trumpet, Matoma, W&W), Iselin Solheim (vocea din spatele single-urilor lui Alan Walker („Faded” & „Sing Me To Sleep”), Andre Jensen și Alessiah.

 

„Piesa „Breeze of Love” este a doua piesă pe care am compus-o în Norvegia cu Iselin Solheim, Anders Nilson și André Jensen, în cadrul unei sesiuni extraordinare și vorbește despre finalul verii, care vine și cu finalul poveștilor de dragoste de-o vara. Este o piesă care vreau să prelungească acea stare de vară până anul următor. Videoclipul a fost filmat în Spania, într-un cadru superb și sper ca povestea din spatele piesei să inspire oamenii și să îi ajute să treacă mai repede peste sezonul, până vara următoare.” – declară Alessiah despre noul single.

 

Alessiah a lansat piesa şi videoclipul în cadrul unui eveniment ce a avut loc în Bucureşti, pe terasa Ted’s Coffee Floreasca, miercuri, 31 august, în ziua în care se schimba anotimpurile. Alături de tânăra artistă au fost persoane publice, prieteni, artişti, producători, influenceri sau reprezentanţi din media.

 

In aceeasi zi, Alessiah, impreuna cu Ted’s Coffee, a lansat bautura „Breeze of Love”, care va fi prezenta in 20 de cafenele din Romania. Este vorba despre un ceai de pepene rosu cu menta, sirop de zmeura si bobba de capsuni.

 

Videoclipul, realizat de Ionuț Trandafir și Alexandru Mureșan, o surprinde pe Alessiah în însorita Spanie, într-un decor mediteraneean, care te duce cu gândul la zilele însorite de vara. Alessiah și echipa de filmare s-au deplasat în Spania pentru a filma videoclipul piesei „Breeze of Love”, dar și videoclipul single-ului anterior, „Summer Feeling”.

Te-ar mai putea interesa