11,000FaniÎmi place

Alina Eremia lansează „Printre cuvinte”

„Provocarea a fost să-mi mențin stabilitatea pe bârna de gimnastică, de 10 cm lățime”

Alina Eremia lansează clipul piesei „Printre cuvinte” – o melodie extrem de personală, inspirată din viața artistei: „Ce ne spunem atunci când nu ne vorbim? Putem să ne mințim, dar liniștea nu minte.”

Cântăreața crede foarte mult în importanța comunicării într-o relație: „De multe ori ne e teamă să spunem anumite lucruri de frică sau ca să nu îl rănim pe celălalt, dar asta face mai mult rău pe termen lung.”
Videoclipul a venit și cu o serie de provocări pentru Alina Eremia. „Clipul piesei <> este unul minimal, iar elementele vizuale sugerează dezechilibrul pe care îl provoacă lipsa de comunicare dintr-o relație și cât de mult ne distanțează. Provocarea a fost să-mi mențin stabilitatea pe bârna de gimnastică, de 10 cm lățime, dar mi-am dorit foarte tare să reușesc să filmez câteva cadre. Vreau să le mulțumesc lui San (regizor), Alex Mureșan (D.O.P.) și echipei de producție, alături de care am reușit să pun în scenă ideile. Sunt entuziasmată de rezultat! Le mulțumesc oamenilor care s-au înscris la casting și au fost prezenți pe set. Au fost foarte implicați și atenți la toate indicațiile regizorului”, a spus Alina.

Alina Eremia este o cântăreață care reușește să ajungă mereu în vârful topurilor, are o putere uimitoare de a se reinventa. Artista este cântăreață, actriță și fost membră a trupei LaLa Band și a reprezentat România în concursul de juniori Eurovision 2005 cu piesa „Țurai”. Alina a jucat în serialul „Pariu cu viața”, a participat la emisiunea „Dansez printre stele” de pe Antena 1 și a fost în juriul Next Star.

Alina a studiat pian la Școala de Muzică și Arte Plastice. De asemenea, a dublat pentru Disney România fiind vocea lui Pocahontas în „Pocahontas I” și „Pocahontas II: Călătorie spre o nouă lume” și vocea lui Belle în „Frumoasa și Bestia”, „Frumoasa și Bestia: Crăciunul fermecat” și „Lumea Magica a lui Belle”.

Printre cele mai îndrăgite și apreciate piese ale artistei, se numără: „Doar noi” feat. Mark Stam cu peste 15 milioane de vizualizări pe Youtube, „Tatuaj” cu peste 13 milioane de vizualizări, „De sticlă” cu peste 10 milioane de vizualizări, „69” cu peste 6 milioane de vizualizări.

Te-ar mai putea interesa