AMI încheie un nou capitol cu ,,Un deceniu de iubire”

AMI încheie un nou capitol cu ,,Un deceniu de iubire”

AMI își croiește calea prin inimile ascultătorilor alături de crea mai nouă piesă a sa, „Un deceniu de iubire”. Cu un ritm încântător și influențe retro, piesa ne duce într-o călătorie muzicală în timp, amintindu-ne de zilele când iubirea părea a fi la fel de neînțeleasă precum un dans sub lumina lunii.

 

Versurile profunde dezvăluie o poveste de iubire intensă, însă nu lipsită de provocări. Suntem conduși printr-un deceniu de sentimente complexe, unde pasiunea și dorul se contopesc într-un dans emoțional. Linia melodică plină de farmec și vocea expresivă a lui AMI aduc la viață amintirile, iar audiența este invitată să se adâncească în atmosfera nostalgică creată de această piesă captivantă.

 

Piesa a fost scrisă de AMI, alături de Bianca Dragomir și Adrian Iordan, care s-a ocupat și de partea de producție.

 

AMI – Un deceniu de iubire | The Session

 

 

AMI este una dintre cele mai apreciate artiste din industria românească, atrăgând atenția publicului încă de la primul său single, care a devenit hit, „Trumpet Lights”, lansat în 2012. Vocea sa unică și stilul remarcabil, cu influențe latino, o fac una dintre cele mai distinse artiste din România.

 

În 2013, a avut cea mai de succes colaborare a anului. Colaborarea cu Grasu XXL, „Deja Vu”, a dominat Media Music Awards Romania în 2014, câștigând 4 premii (Best Hip-Hop, Best Featuring, Best YouTube ș Pro FM Award). AMI este, de asemenea, cunoscută pentru abilitățile sale în limba spaniolă, iar piesa sa „Otra Vez”, lansată în 2013, a fost unul dintre cele mai mari hituri ale verii acelui an. „Playa En Costa Rica” a fost un alt succes uriaș, o piesă lansată în 2014.

 

În 2016, artista a lansat piesa „Te aștept diseara”, care a dominat toate clasamentele de difuzare și a adunat mai mult de 44M de vizualizări pe YouTube. În 2019, AMI a lansat „Tramvai”, o piesă sensibilă, care a fost difuzată intens la toate marile posturi de radio din România. Mai mult decât atât, artista și-a surprins fanii cu colaborări precum cea cu Tata Vlad, pentru ,,Enigma”. Ultima sa lansare, piesa ,,Nostalgia”, a ajuns rapid la inimile ascultătorilor și în topurile radio, fiind de 9 săptămâni în Top 10 Media Forest, ajungând până pe poziția #3.