11,000FaniÎmi place

ANA PAL, new entry in industria muzicala: “CAD IN GOL”

In timp ce industria muzicala inca se acomodeaza cu noua realitate dirijata de pandemie, ANA PAL este hotarata sa demonstreze ca din orice perioada de greutati se pot aduna resurse pentru arta.

 

“Cad in gol” se numeste piesa al carei teaser a fost lansat recent. Aceasta este produsa de Shift si Music Mob si cantata alaturi de Horace.

 

Cine este Ana Pal?

 

S-a nascut in Deva, unde a inceput sa cante inca de mica, sustinuta de parinti si indrumata catre Liceul de Arte Sigismund Todut. A studiat pianul, canto si jazz, acumuland, astfel, 12 ani de studiu muzical. A participat la numeroase concursuri si evenimente ca pregatire pentru admiterea la Conservator.

 

“Sunt o fire goofy care acum se inspira din absolut orice tine de arta, iar artistii cu care am crescut mi-au format aceasta viziune.

 

Mama mea a fost prima sursa de inspiratie, ea m-a introdus intr-o sfera muzicala diferita de cea pe care o vedeam in jurul meu, predominant interantionala ascultand artisti R&B sau soul-pop, precum precum Etta James, Michael Jackson, Erykah Badu.

 

Am combinat toata aceasta pasiune, am adaugat influentele proprii, mi-am imbunatatit imaginatia si astfel mi-am dezvoltat si dorinta de a scrie. Stilul meu are influente plecate de la artisti precum Danileigh, Kehlani, Jhene Aiko sau Rihanna.”

 

ANA PAL poate fi urmarita pe pagina ei de Instagram: https://www.instagram.com/iamanapal/

 

Te-ar mai putea interesa