11,000FaniÎmi place

Arash și İlkay Şencan lansează „Mary Jane”

Arash, superstarul pop de origine suedeză/persiană, și İlkay Şencan, producătorul/DJ-ul de origine turcică, lansează astăzi „Mary Jane” – un remake al piesei „Mary Jane” cântată de Burry Soprano. Versiunea originală a ajuns în scurt timp de la lansare în vârfurile topurilor muzicale din Turcia! Single-ul combină cele două stiluri ale artiștilor într-o armonie perfectă din care reiese un mix interesant de pop, dance, rap și gangster house, învăluite de influențe melodice de origine persiană. Videoclipul ce acompaniază această piesă este regizat de Amin Mardomi și îi plasează pe artiști într-o animație foarte bine realizată.

 

Arash este considerat una dintre forțele eterne ale muzicii pop. A strâns miliarde de stream-uri în ultimii ani cu hit-uri precum „Boro Boro”, „Temptation”, „She Makes Me Go” și „Dooset Daram”, piese ce i-au adus multiple premii de-a lungul carierei sale. Pe YouTube are peste 1.2M de abonați și videoclipurile lui au depășit 1.5 miliarde de vizualizări. Snoop Dogg, Pitbull, Shaggy, Mohombi, Helena și T-Pain sunt doar câțiva dintre artiștii cu care Arash a colaborat. Pentru această ultimă lansare, a ales să colaboreze cu prietenul și totodată membru al casei de discuri PowerHouse, İlkay Şencan.

 

İlkay Şencan este un producător, DJ și remixer născut în Istanbul. A ajuns în luminile reflectoarelor în 2019, când a strâns aproape 16M de shazam-uri la piesa „Do It”, urmată de „Rockstar”, în colaborare cu Dynoro, care a ajuns la peste 1.75 de stream-uri pe Spotify. De asemenea, pe lângă creație și remixare, Ilkay deține și Lab Recordings DJ Academy în Turcia.

 

Viziunea artistică a lui Arash și a lui Ilkay va face din „Mary Jane” un alt HIT pe care să-l adauge portofoliului deja impresionant al celor doi artiști – o colaborare parcă făcută în cerurile muzicii pop!

 

Ascultă Arash feat. Ilkay Sencan – Mary Jane chiar AICI!

 

Te-ar mai putea interesa